h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Teknoloji
  • Elon Musk’ın insansı robotun tişört katlama anlarına dair paylaştığı görüntüler şaşırttı!

Elon Musk’ın insansı robotun tişört katlama anlarına dair paylaştığı görüntüler şaşırttı!

Tesla CEO'su Elon Musk, şirketin geliştirdiği Optimus isimli robotun tişört katlamasıyla ilgili bir video paylaştı. Musk, Optimus'un henüz tamamen otonom olarak tişört katlayamadığını ancak ileride bunun mümkün olacağını söyledi. Bu robot geçtiğimiz yıl farklı yeteneklerini göstermişti.

Elon Musk, Tesla şirketinin CEO’su olduğu Optimus adlı robotun tişört katlama anlarını paylaştı. Bu robot, gün geçtikçe ilerleme kaydetmeye devam ediyor. Musk, sosyal medya hesabından 2021’de tanıtılan Optimus’un tişört katlama görüntülerini paylaşarak, “Optimus tişört katlıyor. Şu an için tamamen otonom olarak yapamıyor ancak kesinlikle tamamen otonom ve herhangi bir ortamda bunu yapabilecek kapasiteye sahip olacak. Sadece kutulu ve sabit bir masa gibi bir yüzeye ihtiyaç duymayacak.” dedi.

Geçtiğimiz yıl Optimus’un nesneleri sıralayabildiği, tek ayak üzerinde durabildiği, bazı yoga ve meditasyon hareketlerini yapabildiği bir görüntü paylaşılmıştı.

Çaycuma’nın eşsiz kültürü, yapay zeka ile buluştu

Sıradaki haber:

Çaycuma’nın eşsiz kültürü, yapay zeka ile buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.