h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • 2024’ün İlk Antika Pazarı, Büyük Bir Heyecanla Karşılandı

2024’ün İlk Antika Pazarı, Büyük Bir Heyecanla Karşılandı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Antika Pazarı'nda esnafları ziyaret etti. Pazarda birbirinden kıymetli antika ürünler sergilendi ve büyük ilgi gördü. Başkan Yalçın, pazarı ziyaret ederek alışveriş yaptı ve esnaflara destek oldu. Pazarda tarihi ev eşyaları, radyo, gramofon, plak, antika para ve pullar, tesbih, halı ve kilim gibi çok sayıda değerli ürün bulunuyordu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas’ta popüler olan Antika Pazarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Talas’ın klasikleri arasında yer alan Antika Pazarı, soğuk havaya rağmen büyük bir ilgi gördü. “Harman Meydanında Tarihe Yolculuk” sloganıyla her ayın ikinci pazar günü kurulan pazarda, birbirinden değerli antika ürünler tarihi eser meraklıları ve koleksiyonerler ile buluştu. Şehir içinden ve dışından birçok antika ürün meraklısı ve koleksiyonerin katıldığı pazar, renkli görüntülere sahne oldu. Talas Belediye Başkanı Yalçın da pazarı ziyaret ederek hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet etti ve alışveriş yaptı. Başkan Yalçın, her tezgahı dolaşarak esnaflara destek olurken, sohbetlerine de devam etti. Pazarda tarihi ev eşyalarından radyo, gramofon ve plaklara, antika paralar ve pullardan tesbih, halı ve kilimlere kadar birçok değerli ürün müşterilerin beğenisine sunuldu.

Pençe Kilit Harekatı’nda Şehit Düşen Kahramanlar Okullarda Anıldı

Sıradaki haber:

Pençe Kilit Harekatı’nda Şehit Düşen Kahramanlar Okullarda Anıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.