h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Esenler Belediyesi yarıyıl tatiline ‘merhaba’ diyen minikler için “Karne Şenliği” düzenledi

Esenler Belediyesi yarıyıl tatiline ‘merhaba’ diyen minikler için “Karne Şenliği” düzenledi

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen “Karne Şenliği” etkinliğinde minikler, çeşitli hediyeler kazandı. İllüzyon, jonglör ve köpük balon gösterileri yapılan etkinlikte, nostaljik hediye paketleri de dağıtıldı. Miniklerin keyifli anlar yaşadığı şenlik, sinema ve tiyatro gösterimleriyle devam edecek.

Esenler Belediyesi, miniklerin yarıyıl tatiline güzel bir başlangıç yapmaları için “Karne Şenliği” düzenledi. İlgiyle karşılanan etkinlik, “Karneni Getir, Hediyeni Götür” sloganıyla gerçekleştirildi ve minikler çeşitli hediyelerle sevindirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Karne Şenliği” etkinliği, bu yıl da Esenler Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, miniklere illüzyon, jonglör ve köpük balon gösterileri sunuldu. Ayrıca, 90’lı yıllara ait oyuncak ve lezzetlerin yer aldığı nostaljik hediye paketleri de miniklere takdim edildi. Esenler’de “Karne Şenliği” etkinlikleri, yarıyıl tatili süresince sinema ve tiyatro gösterimleriyle devam edecektir.

Etkinlikten büyük bir keyif aldığını belirten 8 yaşındaki Ali İpek, “Çok mutluyum. Bugün karnemizi aldık ve burada harika zaman geçiriyoruz. Köpük balon gösterisi çok hoşumuza gitti. Arkadaşlarımızla güzel anılar biriktirdik” dedi.

Nevin Akça ise iki çocuğuyla birlikte etkinliğe katıldıklarını belirterek, “Kızım ve oğlum bugün karnelerini aldılar. Okuldan çıkınca eğlenmek istediklerini söylediler ve buraya geldik. Harika bir gün yaşadılar ve tatil için güzel bir başlangıç yaptılar. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yarıyıl tatili yoğunluğu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda başladı!

Sıradaki haber:

Yarıyıl tatili yoğunluğu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda başladı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.