h Dolar 34,1147 % 0.28
h Euro 38,1063 % 0.28
h Sterlin 45,3792 % 0.16
h Altın (Gr) 2.862,89 %1,20
h BIST100 9.926,18 %-0,50
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Ada seferleri hava koşulları nedeniyle aksıyor

Ada seferleri hava koşulları nedeniyle aksıyor

Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine yapılması planlanan tüm tarifeli feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, yarın Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada hatlarında düzenlenmesi planlanan feribot seferlerinin hava koşulları sebebiyle iptal edildiği duyuruldu.

Çanakkale’de, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli feribot seferleri iptal edildi.
Çanakkale Boğazı ve adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’ndeki kötü hava koşulları sebebiyle yarın Gökçeada ve Bozcaada hattında düzenlenmesi planlanan tüm feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
Gestaş tarafından yapılan açıklamada, “21 Ocak 2024 Pazar günü Kabatepe-Gökçeada hattında, planlanan tüm seferlerimiz kötü hava koşulları nedeniyle iptal edilmiştir. Aynı şekilde 21 Ocak 2024 Pazar günü Geyikli-Bozcaada hattında da planlanan tüm seferlerimiz iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

AŞTİ’de dönüşüm sürüyor: Kendi enerjisini üretecek yenilik!

Sıradaki haber:

AŞTİ’de dönüşüm sürüyor: Kendi enerjisini üretecek yenilik!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.