h Dolar 34,0064 % 0.3
h Euro 37,8796 % 0.3
h Sterlin 44,9921 % 0.94
h Altın (Gr) 2.822,66 %0,48
h BIST100 %
a

Adalet Bakanı Tunç’un Üzücü Olayı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un eniştesi Adil Şahin'in vefat etmesi üzerine Bartın'da cenaze töreni düzenlendi. Bakan Tunç, törende Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun eşinin durumunun ağır olduğunu öğrendiğinde büyük üzüntü yaşadı. Şahin, Pendik'te evinde hayatını kaybetmişti. Cenazesi Ulukaya köyünde defnedildi. Cenazeye Bakan Tunç'un yanı sıra Bartın Valisi, milletvekilleri ve diğer yetkililer katıldı. Tören esnasında jandarma ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Bakan Tunç, törende eniştesinin kayınpederinin eşinin durumunun ciddi olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Vali Arslan, Bakan Tunç'a durumu aktardı ve Tunç büyük üzüntü yaşadı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un eniştesi Adil Şahin, Bartın’da son yolculuğuna uğurlandı. Kayınpederinin vefat etmesiyle birlikte Bakan Tunç, cenaze törenine katıldı ancak Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun eşi Hatice Fırıncıoğlu’nun durumunun ağırlaştığı haberiyle büyük üzüntü yaşadı.

İstanbul’un Pendik ilçesinde yaşayan ve evde bakım gören 85 yaşındaki Adil Şahin, evinde hayatını kaybetti. Adalet Bakanı Tunç’un eniştesi olan Şahin’in cenazesi, Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Ulukaya köyüne getirildi. Şahin’in cenazesi, Ulukaya Köyü Merkez Camii’nde ikindi namazı sonrası dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şahin’in ailesi ve yakınları ile birlikte Bartın Valisi Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Erkan Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, İl Jandarma Komutanı Albay Ersin Aslan, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, askeri ve mülki amirler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze töreni sırasında jandarma ekipleri, yoğun güvenlik önlemleri aldı ve mezarlık ile çevresinde arama yaptı.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun eşi Hatice Fırıncıoğlu’nun tedavi durumuyla ilgili son gelişmeleri Bartın Valisi Nurtaç Arslan’a ileten Milletvekili Aldatmaz, durumun ciddiyetini aktardığında Vali Arslan büyük üzüntü duydu. Arslan’ın haber aldığı anlardaki tepkisi de kameraya yansıdı.

Vali Arslan, eniştesini kaybeden Bakan Tunç’a Hatice Fırıncıoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Vali Arslan’ın Ankara’da tedavi gören Hatice Fırıncıoğlu’nun durumunun ciddiyetini koruduğunu söylemesi üzerine Bakan Tunç büyük üzüntü yaşadı.

Sarıkamış Kayak Merkezi, yarıyıl tatiline hazır hale getiriliyor

Sıradaki haber:

Sarıkamış Kayak Merkezi, yarıyıl tatiline hazır hale getiriliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.