h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarına siyah kurdele asmaya başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarına siyah kurdele asmaya başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Pençe-Kilit Harekâtı'nda şehit olan 9 asker için toplu ulaşım araçlarına siyah kurdele astı. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehitlere Allah'tan rahmet dilerken, ailelere başsağlığı temennisinde bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde vatan savunması sırasında şehit olan 9 asker için toplu taşıma araçlarına siyah kurdele taktı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Türkiye, dün gece Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberlerle sarsıldı. Saldırı sonucunda 9 askerimiz şehit oldu. Çerçioğlu, hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet dileğiyle, “Vatanımızın korunmasında fedakarlık yapan ve kahramanca görev yapan askerlerimizi asla unutmayacağız. Şehitlerimizin ailelerine ve ülkemize bir kez daha başsağlığı diliyoruz” şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürü, idari ve teknik personele teşekkür belgesi verdi

Sıradaki haber:

İl Sağlık Müdürü, idari ve teknik personele teşekkür belgesi verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.