h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Bahçelievler Belediyesi, Bikariyer İstihdam Merkezi’nin başarılı çalışmalarını Bahçelievler Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bir programla kutladı. Programa, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, ilçe protokolü, işverenler ve iş arayanlar da katıldı.

Başkan Bahadır, istihdam programında yaptığı konuşmada, belediyenin halkın isteklerine cevap verebilmek adına Bikariyer İstihdam Merkezi’ni kurduklarını ve başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirtti. Şu ana kadar 23 bin kişiyi firmalarla buluşturduklarını ve 7 bin vatandaşı iş sahibi yaptıklarını dile getirdi. Başkan Bahadır, herhangi bir ayrım yapmadan herkesi iş bulmaya teşvik ettiklerini ve başarılı bir belediyecilik örneği sergilediklerini ifade etti.

Kaymakam Dr. Boztepe ise konuşmasında, Bikariyer İstihdam Merkezi’nin, kişilerin eğitim durumu, deneyimleri ve becerilerine uygun işler bulmasını sağladığını vurgulayarak, Bahçelievler Belediyesi’ni tebrik etti.

Bahçelievler Belediyesi’nin Bikariyer İstihdam Merkezi sayesinde 7 bin kişiye iş imkanı sağladığı, ayrıca 23 bin vatandaşı firmalarla buluşturarak istihdam desteği sunduğu belirtildi.

Gölcük’te kaza: Motosiklet çarpışmasında 1 ölü, 1 yaralı

Sıradaki haber:

Gölcük’te kaza: Motosiklet çarpışmasında 1 ölü, 1 yaralı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.