h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bakan Kacır: Kahramanlarımızın kanı yerde kalmayacak, milletimiz rahat olsun

Bakan Kacır: Kahramanlarımızın kanı yerde kalmayacak, milletimiz rahat olsun

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi. Kacır, terör örgütünün bölgedeki hain saldırısına atıfta bulunarak, terörün vatan toprağından kazındığını ve bölücü örgütün Türkiye'nin sınırlarındaki saldırılarını Milli Savunma Sistemleri ile engellediklerini belirtti. Terörle mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Bakan Kacır, terör örgütünün ağababalarının gücünün de yetersiz kalacağını sözlerine ekledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, “Bölücü terör örgütü bilsin ki, onları kurtarmaya çok güvendikleri ağababalarının gücü de yetmeyecektir” şeklinde konuştu.

Bakan Kacır, İstanbul’da katıldığı bir programda, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Mehmetçikler hakkında konuştu.

Konuşmasına başsağlığı dilemekle başlayan Kacır, şu ifadeleri kullandı:

“Bu vatanın evlatlarının şehadet haberleriyle yüreğimiz yanıyor. Ancak, aziz milletimiz rahat olsun ki, kahramanlarımızın kanı yerde kalmadı ve kalmayacak. Terör örgütünün alçak eylemlerini ülkemiz sınırları içinde gerçekleştirmesini, milli savunma sistemlerimizle büyük ölçüde engelledik. Terörü vatan topraklarından kazıdık ve atıp attık. Ancak, her alanda sadece bugünü değil, milletimizin geleceğini de düşünüyoruz. Bu bilinçle terörü sadece ülke sınırlarımız içinden söküp atmakla kalmıyor, güney sınırımızda kurulmaya çalışılan terör devleti ve koridoru oluşturma girişimlerini de engelliyoruz. Pençe-Kilit Harekatı ve milletimiz için tehdit oluşturan terör odaklarına karşı gerçekleştirdiğimiz sınır ötesi harekatlarımız, milli savunma sistemlerimiz ve kahraman Mehmetçiklerimizin destekleriyle bugüne kadar başarılı oldu. Bundan sonra da terörü tamamen coğrafyamızdan silene kadar devam edecektir. Bölücü terör örgütü bilmelidir ki, onları kurtarmak için umdukları ağababalarının gücü yetersiz kalacaktır.”

Kahramanmaraş’tan gelen şehit Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir için veda töreni düzenleniyor

Sıradaki haber:

Kahramanmaraş’tan gelen şehit Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir için veda töreni düzenleniyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.