h Dolar 34,0017 % 0.29
h Euro 37,8610 % 0.29
h Sterlin 44,9644 % 0.89
h Altın (Gr) 2.820,36 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bandırma’da hızlı fırtına, hastane binasının dış kaplamasını sürükledi

Bandırma’da hızlı fırtına, hastane binasının dış kaplamasını sürükledi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dış kaplaması uçtu. Rüzgar hızının saatte 60 kilometreyi aştığı belirtilirken, düşen kaplamanın kimseye zarar vermediği bildirildi. Hastane yönetimi, hemen önlem aldı. Bu arada, Bandırma'da başlayan yağış ve fırtına günlük hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde bazı rögarlar taştı ve araç trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi'nde sürücüler zor anlar yaşadı. Hazırlıksız yakalananlar ise sırılsıklam oldu.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde şiddetli rüzgar, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin dış kaplamasını uçurdu. Akşam saatlerinde saatteki hızı yer yer 60 kilometreyi geçen rüzgar nedeniyle hastanenin dış kaplaması yerinden çıktı. Neyse ki, kaplama düşerken kimsenin orada olmaması büyük bir felaketi önledi. Hastane yönetimi hemen önlem alarak sorunu çözmeye çalıştı.

Diğer yandan, Bandırma’da sabah saatlerinden itibaren başlayan yağış ve fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı rögarlar taştı ve sürücüler Cumhuriyet Caddesi’nde araç trafiğinde zor anlar yaşadı. Yağış giderek fırtınaya dönüşerek etkisini artırırken, hazırlıksız olanlar ise sırılsıklam oldu.

Tantuni izdihamı bir de böyle oldu

Sıradaki haber:

Tantuni izdihamı bir de böyle oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.