h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Atila Aydıner, 12 yılda otopark araç sayısını beş kat artırdık

Başkan Atila Aydıner, 12 yılda otopark araç sayısını beş kat artırdık

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, göreve geldiği 2011 yılından bu yana ilçeye binlerce araçlık otopark kazandırdı. İlçenin otopark sorununu büyük oranda çözen Aydıner, trafik sıkışıklığını da rahatlattı. Halen 8 binden fazla aracın park edebileceği otoparklar bulunuyor. Aydıner, ilçeye yeni otoparklar da kazandırmayı planlıyor. Bayrampaşa'da inşa edilen otoparklar arasında Eski cezaevi konutları zemin altı otoparkı (3 bin araçlık), Atatürk Parkı zemin altı otoparkı (442 araçlık), Muzaffer Öztekin Parkı zemin altı otoparkı (400 araçlık) gibi yerler bulunuyor.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 2011 yılından beri görev yaptığı süre içerisinde ilçeye binlerce araç kapasiteli otoparklar kazandırdı. Toplamda 6 bin 854 araçlık açık ve kapalı otopark inşa edilerek, ilçenin otopark sorunu büyük ölçüde çözüldü. Aydıner, “Halihazırda 8 binden fazla aracın park edebileceği otoparklarımız mevcut. İlerleyen dönemde ilçemize yeni otoparklar kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçedeki otopark sorununa kalıcı çözüm bulmak için çeşitli projeler geliştirdiklerini belirtti. 2011 yılında göreve gelmeden önce ilçede sadece 1.490 araçlık otoparkın olduğunu ifade eden Aydıner, yapımına başlanan otoparklar ile birlikte ilçeye 8.344 araç kapasiteli otoparklar kazandırıldığını söyledi. Aydıner, 6 bin 854 araç kapasiteli açık ve kapalı otoparkın, ilçenin trafik sorununa büyük katkı sağladığını vurguladı.

Başkan Aydıner, ilçedeki farklı mahallelere odaklanarak otopark projeleri geliştirdiklerini ve özellikle zemin altı ve kapalı otoparklarla yollardaki trafik yoğunluğunu azalttıklarını belirtti. İlçede toplu taşıma, ulaşım ve nakliye ağlarının, otogar, transfer noktaları, yaya ve bisiklet yollarını göz önünde bulundurduklarını söyleyen Aydıner, trafik ve otopark stratejilerini ilçenin ihtiyaçlarını ve halkın beklentilerini karşılayacak şekilde geliştirdiklerini ifade etti. Aydıner, ilçede halen 8 binden fazla aracın park edebileceği otoparkların bulunduğunu ve önümüzdeki dönemde de yeni otoparklar inşa edeceklerini dile getirdi.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan otopark çalışmaları kapsamında, ilçede birçok noktada otoparklar oluşturuldu. Eski cezaevi konutları, Atatürk Parkı, Muzaffer Öztekin Parkı, Dr. Fazıl Küçük Parkı, Oğuzhan İlköğretim Okulu, Bayrampaşa Şehir Parkı, Fatih Parkı, Altıntepsi Merkez Camii, Ulus Sokak, Terazidere Necip Uysal Spor Tesisleri, Arda Turan Spor Tesisi, Bayrampaşa Tuna Spor Kompleksi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi, Semih Erden Spor Salonu, Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi ve Yıldırım Mahallesi Baypark Hastanesi arkası gibi birçok yerde zemin altı otoparklar bulunuyor. Bu otoparklar toplamda binlerce aracın park etme imkanı sunuyor.

İçişleri Bakanı Güler: “78 hedef vuruldu, 77 terörist etkisiz hale getirildi”

Sıradaki haber:

İçişleri Bakanı Güler: “78 hedef vuruldu, 77 terörist etkisiz hale getirildi”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.