h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşa’ya 70 bin kitap içeren 11 yeni kütüphane hediye etti

Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşa’ya 70 bin kitap içeren 11 yeni kütüphane hediye etti

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, görev süresi boyunca ilçeye 70 bin kitaplı 11 kütüphane kazandırdı. Aydıner, Bayrampaşa'yı kütüphane diyarına dönüştürdüklerini belirterek, ilçedeki kütüphane ve kitap sayısını sürekli olarak artırmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Aydıner, Altıntepsi Mahallesi'nde yapımı devam eden 12. kütüphanenin 500 metrekare alan üzerinde yer aldığını duyurdu.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, görev süresi boyunca ilçeye 70 bin kitaptan oluşan 11 adet kütüphane kazandırdı. Aydıner, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek gençleri teşvik ettiği ve on ikinci kütüphanenin müjdesini verdiği kaydedildi. Bayrampaşa’yı kütüphane merkezi haline getirmeyi amaçlayan Aydıner, ilçedeki kütüphane ve kitap sayısını sürekli olarak artırmaya devam ettiğini belirtti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bilgiye Açılan Kapılarımız, Kütüphanelerimiz” sloganıyla ilçede farklı mahallelerde kütüphane projelerini başlattı. Aydıner, ilçeye hızla kütüphane merkezlerini kazandırarak bir dönemde 70 bin kitaptan oluşan 11 adet kütüphane oluşturdu. İlçeye kazandırılan kütüphaneler arasında Sezai Karakoç Kütüphanesi, Cemil Meriç Kütüphanesi, Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi, Erdem Bayazıt Kütüphanesi, Mehmet Kilimci Kütüphanesi, Altıntepsi Bilgi Evi Kütüphanesi, Gençlik Merkezi (BAYGEM) Kütüphanesi, Oğuzhan Halk Kütüphanesi, İsmetpaşa Bilgi Evi Kütüphanesi, Bilim Merkezi Kütüphanesi ve Nazmiye Kaya Halk Kütüphanesi yer alıyor.

Aydıner, kütüphanelerle ilgili başarının arkasında yoğun bir çaba ve emek olduğunu vurgulayarak, ilçenin kültür, sanat ve eğitim alanlarında önemli bir ilerleme kaydettiğini aktardı. Aydıner, Bayrampaşa’yı kütüphane diyarına dönüştürdüklerini ve sürekli olarak kütüphane ve kitap sayısını artırdıklarını söyledi. Ayrıca, geleceğin teminatı olan gençler için daha fazla kütüphane ve kültür-sanat merkezleri kazandıracaklarının altını çizdi.

Aydıner, Sezai Karakoç Kütüphanesi, Erdem Bayazıt Kütüphanesi ve Mehmet Kilimci Kütüphanesi ile birlikte toplam kütüphane sayısının 11’e yükseldiğini belirterek, öğrencilerin, gençlerin, eğitimcilerin ve tüm vatandaşların kütüphanelerde istedikleri bilgilere kolaylıkla ulaşabildiğini ifade etti. Aydıner, kütüphanelerde yaklaşık 70 bin kitap bulunduğunu ve vatandaşlara “kitaplar bizden, okumak sizden” mesajını iletti.

Ayrıca, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner 12. kütüphanenin de müjdesini verdi. Yeni kütüphane, Altıntepsi Mahallesi Bülbül Sokak’ta inşa ediliyor ve toplamda 500 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Aydıner, binlerce kitapla zenginleştirilen kütüphanenin tüm vatandaşların hizmetine sunulması için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç, sanayi esnafını ziyaret etti

Sıradaki haber:

Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç, sanayi esnafını ziyaret etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.