h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Büyükkılıç, İl Tarım Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’na katıldı

Başkan Büyükkılıç, İl Tarım Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Tarım Yatırımları toplantısına katıldı. Başkan Büyükkılıç, Kayseri'yi tarım alanında üretebilen bir kent haline getirme vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor. Toplantıda, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında değerlendirmeler yapıldı. Başkan Büyükkılıç, üreticilerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, tarım alanında üretimi artırmayı sürdüreceklerini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Tarım Yatırımları hakkında yapılan değerlendirme toplantısına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarım alanında yapılan yatırımlarla birlikte Kayseri’yi ülke ekonomisine katkı sağlayan bir kent haline getirmek amacıyla hızla ilerlemeye devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, ilgili kamu kurumlarının işbirliğiyle gerçekleştirilen projelere büyük önem vererek üreticilerin yanında yer alıyor. Bu çerçevede, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan Başkan Büyükkılıç, tarım ve orman bakanlığından sorumlu yetkililerle bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Ali Doğan ile birlikte toplantıda hazır bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Elleri emek kokan üreticilerimiz başımızın tacıdır” diyerek tarım alanında üretimi artırmak için güçlü destekler sunan bir belediye olmaya devam edeceklerini belirtti. Kayseri’nin sanayi, ticaret, turizm ve tarım alanında üreten bir kent olma vizyonu doğrultusunda yatırımlarını sürdüren Başkan Büyükkılıç, ülke çapında örnek bir belediye olma hedefiyle ilerliyor.

Ünlü şair Nazım Hikmet, ölüm yıl dönümünde anılıyor.

Sıradaki haber:

Ünlü şair Nazım Hikmet, ölüm yıl dönümünde anılıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.