h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Çolakbayrakdar, Belediyenin Dikkat Çeken Hizmetleriyle Diğerlerine Örnek Oluyor

Başkan Çolakbayrakdar, Belediyenin Dikkat Çeken Hizmetleriyle Diğerlerine Örnek Oluyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başkan yardımcıları ve ilgili personelle bir toplantı gerçekleştirdi. Belediyenin hizmetlerini daha kaliteli hale getirmek için çalışmaların devam ettiğini belirten Çolakbayrakdar, vatandaşların taleplerine hızlı çözümler sunmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. Belediyenin temizlik, zabıta, park ve bahçeler ile veterinerlik gibi birimlerinin talepleri yerine getirmeye çalıştığını vurgulayan Çolakbayrakdar, diğer belediyelere örnek olacak farklılıkların örneği olduğunu söyledi. Başkan, belediyecilik anlayışlarının halka hizmeti Hakka hizmet olarak gördüğünü ve vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların beklentilerini hızlı bir şekilde karşılayıp daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla başkan yardımcıları ve ilgili personelle bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Çolakbayrakdar, belediye olarak diğer belediyelere örnek olan hizmetlerle farklarını ortaya koyduklarını belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasında başkan yardımcıları ve ilgili personelle bir araya gelerek Çözüm Merkezi’ni daha da iyileştirmek için çalışmaların devam ettiğine dikkat çekti. “Her geçen yıl Çözüm Merkezi’ni daha da geliştirerek, vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde çözüm üretme çabası içerisindeyiz” dedi. Taleplerin Temizlik İşleri, Zabıta, Park ve Bahçeler ile Veterinerlik gibi ilgili müdürlükler aracılığıyla yerine getirildiğini belirten Çolakbayrakdar, Fen İşleri, Kırsal Hizmetler ve Kentsel Dönüşüm gibi diğer müdürlüklere yapılan taleplerin ise bazılarının hızlı bir şekilde yerine getirildiğini, bazılarının ise programlanması gereken işler olduğunu söyledi. Tüm taleplere cevap verebilmek için bütün müdürlüklerin ciddi bir şekilde çalıştığını vurgulayan Çolakbayrakdar, her alanda daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmaya yoğun bir çaba gösterdiklerini ifade etti. Sahada çalışmaları yürüten ekibini tebrik eden Çolakbayrakdar, özellikle farklılıkların örnek teşkil ettiği uygulamaların belediyecilik alanında diğer belediyelere örnek olduğunu belirtti. Temizlik alanında esnafın çöplerini toplama, büyük çöp araçlarının merkeze alınmaması, pratik ve hızlı temizlik faaliyetleri gibi uygulamaların örnek teşkil ettiğini söyleyen Çolakbayrakdar, veterinere yönelik çalışmalarda ise küçük dostlar ambulansı gibi farklı uygulamaların yapıldığını dile getirdi. Çolakbayrakdar, “Umuyorum ki 2024 yılında da Çözüm Merkezi ile vatandaşlar arasındaki iletişimin daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştiği bir yıl olacak” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşa hizmeti bir vazife olarak gören bir belediyecilik anlayışıyla devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Türk öğretmene Dubai’de uluslararası bir başarı ödülü verildi ve gururla ödül törenine katıldı

Sıradaki haber:

Türk öğretmene Dubai’de uluslararası bir başarı ödülü verildi ve gururla ödül törenine katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.