h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de seçim kampanyasına başladı

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye’de seçim kampanyasına başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yeniden aday gösterildi. Yıldırım, seçim çalışmalarına başladı. Yaptığı açıklamada, İstanbul'da belediyecilik hizmetlerinin yetersiz olduğunu belirterek, projelerin tamamlanmadığını söyledi. Ümraniye'de oy oranını arttırmak için çalışacaklarını vurguladı. Yıldırım, yeni dönemde İstanbul'da büyük projelerin gerçekleştirileceğini, ancak bunun için doğru yönetim ve hizmetlerin gerektiğini ifade etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı’nda yeniden Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Yıldırım, seçim çalışmalarına başladı. Ümraniye İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen etkinlikte, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Yıldırım, adaylığının resmileşmesinin ardından parti üyeleri tarafından karşılandı.

Yıldırım, basına yaptığı açıklamada, önümüzdeki seçime birlikte hazırlanacaklarını ve güçlerini göstereceklerini belirtti. Ümraniye’nin önemli bir oy oranına sahip olduğunu ve bu oranı artırmaları gerektiğini dile getiren Yıldırım, son dört yılda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeterince çalışmadığını savundu. Yolları temizlemek ve asfalt dökmekten daha fazlasının gerektiğini vurgulayan Yıldırım, İstanbul’u tekrar Recep Tayyip Erdoğan ve Murat Kurum gibi isimlere teslim etmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca teslim ettikleri metro, yürüyen merdiven ve asansör gibi projelerin düzgün bir şekilde işletilemediğine dikkat çekti. Yıldırım, asansörü çalıştıramayan bir anlayışın İstanbul’da büyük ve mega projeler yapamayacağını ifade etti.

NATO MARCOM Komutanı Utley, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ziyaretinde bulundu ve güncel gelişmeleri değerlendirdi

Sıradaki haber:

NATO MARCOM Komutanı Utley, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ziyaretinde bulundu ve güncel gelişmeleri değerlendirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.