h Dolar 34,2769 % -0.02
h Euro 37,1012 % -0.02
h Sterlin 44,3481 % 0.01
h Altın (Gr) 2.992,76 %0,01
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Özmeriç, hız limitinin aşılması konusunda uyarıda bulundu

Başkan Özmeriç, hız limitinin aşılması konusunda uyarıda bulundu

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Antalya-Mersin yolunda meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 9 kişiye Allah'tan rahmet diledi. Özmeriç, kazanın aşırı yağışlar nedeniyle kayganlaşan yollarda gerçekleştiğine dikkat çekti ve sürücüleri trafik kurallarına uymaya ve aşırı hızdan kaçınmaya çağırdı.

Antalya-Mersin yolunda meydana gelen otobüs kazası sonucunda hayatını kaybeden 9 kişi için Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Allah’tan rahmet dileyerek, aşırı yağışların yolları daha da kaygan hale getirdiği konusunda uyarıda bulundu. Sürücüleri trafik kurallarına uymaya ve aşırı hızdan kaçınmaya çağıran Özmeriç, başlık seçerken dikkat çekici bir şekilde insanların ilgisini çekmek ve arama motorlarında tıklama almak önemlidir.

“Antalya-Mersin Yolunda Meydana Gelen Kazaya Dikkat Çeken Şoförler Odası Başkanı: Trafik Kurallarına Uyun, Aşırı Hıza Dikkat!”

Didim’de Zeytin Ağaçları Yetiştirme ve Budama Eğitimi Başladı

Sıradaki haber:

Didim’de Zeytin Ağaçları Yetiştirme ve Budama Eğitimi Başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.