h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bayburt’ta şehitler anıldı, Gazze için acil ateşkes çağrısı yapıldı

Bayburt’ta şehitler anıldı, Gazze için acil ateşkes çağrısı yapıldı

Bayburt'ta şehitleri anmak ve Gazze için acil ateşkes çağrısı yapmak amacıyla yürüyüş düzenlendi. Vatandaşlar Şehit Nusret Parkı'na kadar yürüdü, sloganlar atarak Amerika'yı lanetledi. Sağlık çalışanları, İsrail'in sağlık çalışanlarını ve çocukları öldürmesini kınadı. Yürüyüş ve basın açıklaması sonunda dua edildi.

Bayburt’ta düzenlenen yürüyüşle, şehitler anıldı ve Gazze’deki acil ateşkes çağrısı yapıldı. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimizin anısına ve Gazze’deki durumu protesto etmek amacıyla Türkiye genelinde organize edilen yürüyüşlere Bayburt da katıldı. Bayburt-Filistin Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması, Bayburt Saat Kulesi Meydanı’nda gerçekleştirildi. Vatandaşlar PKK, İsrail ve Amerika’ya yönelik lanetleyici sloganlar atarak Şehit Nusret Parkı’na kadar yürüdü. Vatandaşlar, Türk, Filistin ve Doğu Türkistan bayraklarıyla ellerinde tekbir getirerek yürüdü ve “Kahrolsun PKK”, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Katil İsrail Filistin’den Defol” ve “Katil Amerika Filistin’den Elini Çek” sloganları attı. Yürüyüşe katılan sağlık çalışanları ve hekimler ise İsrail’in Gazze’de yaptığı saldırılarda sağlık çalışanlarının ve çocukların ölmesini kınayarak döviz taşıdı. Şehit Nusret Parkı’nda yapılan basın açıklamasında terör örgütü PKK’nın hain saldırıları ve İsrail’in Gazze’deki soykırımı protesto edilirken, dua ile yürüyüş ve basın açıklaması sona erdi.

Aydın Tarımsal Sektörü, İncelenmeye Alındı: İşte Detaylar!

Sıradaki haber:

Aydın Tarımsal Sektörü, İncelenmeye Alındı: İşte Detaylar!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.