h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • “Birlikte Çalışarak Terörü Durdurabiliriz”

“Birlikte Çalışarak Terörü Durdurabiliriz”

Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz" projesi kapsamında anne ve anne adaylarını terör hakkında bilgilendirerek, gençlerin terör örgütlerine katılımını önlemek için çalışmalar yapıyor. Terör polisleri, konferans salonlarında anne ve anne adaylarıyla bir araya gelerek, teröristlerin gençleri nasıl kandırdığını ve sosyal medya üzerinden nasıl etkilediğini anlatarak, ailelerin dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yapıyor.

Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, terörle mücadele konusunda anne ve anne adaylarını bilinçlendirmek amacıyla “Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz” projesini başlattı. Adana Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Büro Amirliği, bu projenin bir parçası olarak anne ve anne adaylarına terör hakkında bilgi vermeye başladı. Terörle mücadele ekipleri, okulların konferans salonlarında toplanarak teröristlerin nasıl eleman kazandığını ve okullarda nasıl tuzaklar kurduklarını anlattı. Ayrıca, terör polisleri sosyal medyanın teröristler tarafından nasıl kullanıldığını ve gençleri nasıl kandırıp ağlarına çektiklerini de vurgulayarak, anne ve anne adaylarına şu önerilerde bulundu: “Terör örgütleri son yıllarda sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaktadır. Bu kanal aracılığıyla gençleri kendi çıkarları uğruna kullanarak milli ve manevi değerlerini yıpratmaktadırlar. Devlete ve bayrağa düşmanlık aşılamaya çalışarak gençlerin zihinlerini zehirlemektedirler. Bu nedenle, çocuklarınızın davranışlarındaki herhangi bir değişikliğe dikkat etmeli ve duyarlı olmalısınız.”

Erciyes Kayak Merkezi’nde sömestr tatili hareketliliği: Oteller yüzde 80 doluluk oranına ulaştı.

Sıradaki haber:

Erciyes Kayak Merkezi’nde sömestr tatili hareketliliği: Oteller yüzde 80 doluluk oranına ulaştı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.