h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bodrum Belediyesi, Kızılağaç yolu üzerinde çalışmalara start verdi

Bodrum Belediyesi, Kızılağaç yolu üzerinde çalışmalara start verdi

Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğundaki Kızılağaç Mahallesi'nde yol çökme sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çalışma yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöken yolun zemin sağlamlaştırma işlemlerini fırlatma ve asfalt kırığı ile düzenleme yaparak iyileştirmeler gerçekleştiriyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, hızlı bir şekilde müdahale edilerek vatandaşların güvenliğini sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Mahalle sakinleri ise gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür ediyor.

Bodrum Belediyesi, Kızılağaç Mahallesi’ndeki yol çökme sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çalışmalara başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan mahallede, altyapı çalışmaları esnasında çöken yolun zemin sağlamlaştırma işlemleri Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Fırlatma ve asfalt kırığı gibi düzenleme çalışmaları yapılarak, zeminde iyileştirmeler sağlanıyor. Böylece bölge sakinlerinin mağduriyeti en aza indirilmeye çalışılıyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kızılağaç mahallemizdeki yollarda meydana gelen sorunlara hızlı bir şekilde müdahale etmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için gerekli adımları attık. Fen İşleri Müdürlüğümüzün özverili çalışmalarıyla sorunlu alanın kısa sürede düzeltilmesini sağlamayı hedefliyoruz. Halkımıza bu süreçte gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

Helikopterle enerji bakımlarının ardı kesilmiyor

Sıradaki haber:

Helikopterle enerji bakımlarının ardı kesilmiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.