h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bodrum Gündoğan’da alt yapı sorunlarına son veriliyor

Bodrum Gündoğan’da alt yapı sorunlarına son veriliyor

Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde Gündoğan Mahallesi İnönü Caddesi'nde altyapı sorunları üzerinde çalışmalar yürütüyor. Kamu yolunda yaşanan çökme ve tıkanma sorununu çözebilmek için çalışan belediye, koruge boru ve su hattını yenileyerek su birikintilerini engellemeyi hedefliyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gündoğan Mahallesi sakinlerinin uzun süredir yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Bodrum Belediyesi, Gündoğan Mahallesi’nde yaşanan altyapı sorunlarına çözüm bulmak için harekete geçti. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle işbirliği yapan Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir yapı şirketinin altındaki altyapı sorunlarını çözmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. İnönü Caddesi’nde tıkanan mazgalda yaşanan sorunu çözmek için 600’lük koruge boru ve su hattı yenilendi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle yağışlı havalarda oluşan su birikintilerini önleyerek sürücülerin ve yayaların güvenliğini sağlamayı hedefliyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gündoğan Mahallesi sakinlerinin uzun süredir yaşadığı altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için çalıştıklarını belirtirken, belediyenin sorumluluk alanında olmasa bile bölgede yaşanan sorunları çözmek için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi.

Bayrampaşa’da yapılan yerel seçim anketine göre Atila Aydıner birinci çıktı.

Sıradaki haber:

Bayrampaşa’da yapılan yerel seçim anketine göre Atila Aydıner birinci çıktı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.