h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a

Bodrum’a yeni bir halk plajı daha açılıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından halk plajı yapılacak olan sahildeki yapılar kaldırıldı. Yalıkavak Gökçebel Mahallesi'nde bulunan 3,5 dönümlük kamu arazisi, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından bakanlığa tahsis edildi. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit'in girişimleri sonucu yapıların kaldırılması sağlandı ve alan bakanlık yetkililerine teslim edildi. Halk plajı, bu turizm sezonuna yetiştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla’nın Bodrum ilçesinde halk plajı yapılacak olan sahilde yer işgal eden yapıların kaldırılması sürecini başlattı. Bu bölgeye toplamda 4 adet halk plajı inşa edilecek.

Bakanlık, Bodrum’da Yalıkavak Gökçebel Mahallesi Frank Azmağı Caddesi’nde bulunan yaklaşık 3,5 dönümlük kamu arazisine 4. halk plajı projesini hayata geçirecek. Söz konusu alan, hazineye ait olup, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’na tahsis edilmiştir.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit’in öncülüğünde, 763 ada 6 parsel numarasına sahip olan bu arazi üzerinde bulunan yapılar, Kaymakamlık, Bodrum Belediye Başkanlığı, Milli Emlak Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü gözetiminde, site yönetimi tarafından kaldırılarak bakanlık yetkililerine teslim edilmiştir. Bakanlık ekibi, kısa bir süre içinde çalışmalara başlayacaktır.

Halk plajının bu turizm sezonuna yetiştirilmesi planlanmaktadır.

Sürdürülebilir Fırsatlar Zirvesi için geri sayım başladı

Sıradaki haber:

Sürdürülebilir Fırsatlar Zirvesi için geri sayım başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.