h Dolar 34,1143 % 0.28
h Euro 38,1024 % 0.28
h Sterlin 45,3930 % 0.19
h Altın (Gr) 2.863,58 %1,23
h BIST100 9.932,33 %-0,43
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bozüyük’te Anı Evi ve Yeni Seyir Terası inşaatı hızla ilerliyor

Bozüyük’te Anı Evi ve Yeni Seyir Terası inşaatı hızla ilerliyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi teknik heyetiyle bir araya gelerek "Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası" projesi hakkında görüşmeler yaptı. Başkan Bakkalcıoğlu ve İBB heyeti, proje alanında incelemelerde bulunmak üzere bir araya geldi.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi teknik ekibiyle bir araya gelerek “Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası” projesi hakkında incelemelerde bulundu. Bakkalcıoğlu, İBB Fen İşleri Dairesi Başkanı Recep Korkut ve İBB Yapı İşleri Müdür Yardımcısı Ruhat Ataç’ı makamında ağırladı. İstişareler sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenilen ve devam eden proje hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmelerin ardından Başkan Bakkalcıoğlu ve İBB heyeti “Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası” inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Aydın’daki öğrenciler, eşsiz bir karne töreninde mehteran gösterisiyle ödüllendirildi

Sıradaki haber:

Aydın’daki öğrenciler, eşsiz bir karne töreninde mehteran gösterisiyle ödüllendirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.