h Dolar 34,2634 % 0.01
h Euro 36,9883 % 0.01
h Sterlin 44,5163 % 0.06
h Altın (Gr) 3.032,32 %0,16
h BIST100 8.755,51 %-0,94
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Büyük bir sis kapladı Uludağ, görüş mesafesi yok denecek kadar azaldı

Büyük bir sis kapladı Uludağ, görüş mesafesi yok denecek kadar azaldı

Uludağ'da meydana gelen yoğun sis, kayak pistlerini kapattırdı ve tatilcilerin görüş mesafesini düşürerek kayma keyfini engelledi. Jandarma ekipleri, sis sebebiyle oluşabilecek kazaları önlemek adına güvenlik önlemleri aldı. Sis aynı zamanda yollarda da trafiği etkiledi. Uludağ'ın zirvesine çıkmak veya inmek isteyenler, büyük bir trafik oluşturdu.

Uludağ’da etkili olan yoğun sis nedeniyle göz gözü görmüyor. Sisin meydana getirebileceği kazaları önlemek için jandarma kayak pistlerini kapattı.
Kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da aniden gelen yoğun sis, tatilcilerin moralini bozdu. 45 santimetreyi bulan kar kalınlığına rağmen, sis nedeniyle zirvenin keyfini çıkartamadılar. Jandarma ekipleri sisin olası kazalar yaratma riski sebebiyle pistleri kapattı. Tatilcileri uyarmak için kar motorunu kullanan jandarmalar, yollarda da geniş güvenlik önlemleri aldı.
Uludağ’a giden yollar da sis nedeniyle zorlaştı. Zirveye çıkmak veya inmeye çalışanlar yoğun trafik oluşturdu.

“İzmir’de vergi rekortmeni olan pideci: “Vergi ödemekten kaçınmam” şeklinde başlık atabilirsiniz.

Sıradaki haber:

“İzmir’de vergi rekortmeni olan pideci: “Vergi ödemekten kaçınmam” şeklinde başlık atabilirsiniz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.