h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Çarşamba Pazarı’nda Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla buluştu!

Çarşamba Pazarı’nda Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla buluştu!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Çarşamba Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar, pazar arabalarını dolduramadıklarını dile getirdi. Pazarcı esnafı ise geç saatlere kadar siftah yapamamanın sıkıntısını yaşadığını söyledi. Pazarda fiyatların düşmesiyle gezen vatandaşların geçim sıkıntısı nedeniyle böyle davrandığı belirtildi. Yeni yılla birlikte her şeye yüksek zam geldiğini ifade eden vatandaşlar, hayat pahalılığının artışına dikkat çekti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Çarşamba Pazarı’nda yaşanan geçim sıkıntılarına dikkat çekmek amacıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarda gezinen vatandaşlar, fiyatların yükselmesi ve geç saatlere kadar siftah yapamamaları nedeniyle pazar arabalarını istedikleri gibi dolduramadıklarını dile getirdi. Ayrıca pazarcı esnafı da, vatandaşların fiyatların düştüğü saatlerde pazara geldiğini ve geçim sıkıntılarının bundan kaynaklandığını belirtti. Vatandaşlar, uygun fiyatlı ürünleri alabilmek için tüm pazarı dolaşmak zorunda olduklarını ve mutfak masraflarını karşılamakta güçlük çektiklerini ifade etti. Zam oranlarının yüksek olduğu yeni yıl ile birlikte hayat pahalılığının daha da arttığını vurgulayan vatandaşlar, ekonomik sıkıntıların her geçen gün daha da derinleştiğini dile getirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, bu konuda çözüm üretmek ve vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirmek için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Başkan Büyükakın: “1999 yılından önce yapılan binaların taramasını bitirdik”

Sıradaki haber:

Başkan Büyükakın: “1999 yılından önce yapılan binaların taramasını bitirdik”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.