h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • CHP Genel Başkanı Özel’den şehit askerler için taziye mesajı

CHP Genel Başkanı Özel’den şehit askerler için taziye mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerler için taziye mesajı yayınladı. Özel, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, son dönemde gelen şehit haberlerinin milletin yüreğini yakmaya devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, Manisa’daki aday tanıtım toplantısı ve diğer şehirlerde yapılacak etkinliklerin iptal edildiğini belirten Özel, Merkez Yönetim Kurulu'nu olağanüstü toplantıya çağırdığını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.
CHP lideri, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Son dönemde sürekli gelen şehit haberleriyle hepimiz derinden etkileniyoruz” ifadelerini kullanarak Pençe Kilit operasyon bölgesinde yaşanan saldırıda hayatını kaybeden askerler için Allah’tan rahmet diledi. Ayrıca, şehitlerin ailelerine ve millete başsağlığı dileyen Özel, yaralı askerlere de acil şifalar temennisinde bulundu.
Özel, şehit haberlerinin ardından Manisa’da düzenlenmesi planlanan aday tanıtım toplantısının iptal edildiğini belirtirken, “Ayrıca yarın diğer şehirlerde gerçekleştirilecek etkinlikleri de iptal ediyoruz. Merkez Yönetim Kurulu’nu yarın sabah olağanüstü toplantıya çağırdım. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimlik Görevi Devralma Töreni

Sıradaki haber:

ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimlik Görevi Devralma Töreni

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.