h Dolar 34,2657 % -0.05
h Euro 37,0511 % -0.05
h Sterlin 44,3386 % -0.01
h Altın (Gr) 2.996,99 %0,15
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Didim’de Zeytin Ağaçları Yetiştirme ve Budama Eğitimi Başladı

Didim’de Zeytin Ağaçları Yetiştirme ve Budama Eğitimi Başladı

Didim ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Zeytin Ağacı Yetiştiriciliği ve Budama kursunda 34 kişiye teorik ve pratik bilgiler aktarılıyor. Kurs, yerel halkın tarım ve bahçe işlerinde daha bilinçli ve verimli olmalarını sağlamayı hedefliyor. Başarılı olan kursiyerlere katılım belgesi verilecek.

Aydın’ın Didim ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Zeytin Ağacı Yetiştiriciliği ve Budama kursu düzenlendi. Yalıköy Mahallesi’nde gerçekleşen kurs, katılımcılara zeytin ağacı yetiştiriciliği ve budama konularında hem teorik bilgiler hem de pratik beceriler kazandırmayı amaçlıyor. Amacı, yerel halkın tarım ve bahçe işlerinde daha bilinçli ve verimli olmalarına katkı sağlamak olan bu kursa, 20 kadın ve 14 erkek kursiyer olmak üzere toplam 34 kişi katılıyor. Kurs süresince, İlçe Tarım Müdürlüğü uzman personeli tarafından hem teorik hem de uygulamalı dersler veriliyor. Bir hafta boyunca devam edecek kursun sonunda, başarı gösteren kursiyerlere İlçe Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından katılım belgesi verilecek.

Ezan yarışmasıyla en güzel ezanı okumak için yarıştılar

Sıradaki haber:

Ezan yarışmasıyla en güzel ezanı okumak için yarıştılar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.