h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Dikkatli Kütüphane Çalışanlarına Yeni Eğitim Fırsatı

Dikkatli Kütüphane Çalışanlarına Yeni Eğitim Fırsatı

Mamak Belediyesi, kütüphanelerde görevli personeline hizmet içi eğitim verdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Kütüphane Dostu Belediye" ödülüne layık görülen belediye, 22 kütüphane ile hizmet veriyor. Mamak Belediyesi, personelin hizmet kalitesini artırmak için eğitimler düzenliyor. Verilen eğitimde, KOHA Kütüphane Otomasyon Sistemi ve Kurum İçi Randevu Sistemi üzerinde duruldu. Eğitime katılan personel, Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haydar Serdar Tuncer tarafından teşekkür edildi.

Mamak Belediyesi, belediye kütüphanelerinde görev yapan personele hizmet içi eğitimler düzenledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Kütüphane Dostu Belediye” ödülünü kazanan Mamak Belediyesi, toplamda 22 kütüphane ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kütüphaneler arasında 4 adet bebek ve çocuk kütüphanesi bulunmaktadır. Mamak Belediyesi, kütüphanelerde çalışan personelin hizmet kalitesini arttırmayı hedeflemekte ve bu doğrultuda hizmet içi eğitimler düzenlemektedir. Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haydar Serdar Tuncer, Musiki Muallim Mektebi Hikmet Şimşek Sahnesi’nde düzenlenen eğitimlere katılan personele teşekkür etti. Personel, KOHA Kütüphane Otomasyon Sistemi ve Kurum İçi Randevu Sistemi hakkında eğitimler aldı.

Kayseri Bilim Merkezi’nde Uzayın İlk Seyahati Coşkuyla Kutlanacak, Büyükkılıç Açıkladı

Sıradaki haber:

Kayseri Bilim Merkezi’nde Uzayın İlk Seyahati Coşkuyla Kutlanacak, Büyükkılıç Açıkladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.