h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Döşemealtı’na Yeni Adliye Lojmanı İnşa Edilecek

Döşemealtı’na Yeni Adliye Lojmanı İnşa Edilecek

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ın destekleriyle adliye lojmanları inşa edilecek. Toplam 95 lojman, Antalya Greenpark ve Antalya Greenlife projelerinden satın alındı. Lojmanlar, Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve adliye personelinin kullanımına tahsis edilecek. Anahtar teslimi ise 30 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek. Protokolün imzalanmasının ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, bu lojmanların Antalya'daki adliye çalışanları için önemli bir katkı olduğunu belirtti.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesine, Adalet Bakanlığı’nın destekleriyle adliye lojmanı yapılacak. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın katkılarıyla, Antalya’da görev yapan hakimler, cumhuriyet savcıları ve adliye personeline tahsis edilmek üzere Döşemealtı ilçesinde Rengi Antalya Greenpark ve Rengi Antalya Greenlife projelerinden toplamda 95 adet lojman yapılacak. Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın yönetim kurulu kararıyla Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ile yüklenici firma arasında satış protokolü imzalandı. Protokol kapsamında lojmanların 30 Haziran 2024 tarihinde teslim edileceği açıklandı.

Antalya Adliyesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, protokolün Antalya’da görev yapan meslektaşlarına hayırlı olmasını dileyerek, Antalya ilindeki adliye lojmanlarının sayısını iki katından fazlaya çıkarmaktan gurur duyduğunu belirtti. Bu yatırım sayesinde Antalya’da görev yapan adalet personeline daha iyi koşullarda konaklama imkanı sağlanacak.

Kuzey Kıbrıs’ın kahramanları unutulmaz anılarla anıldı

Sıradaki haber:

Kuzey Kıbrıs’ın kahramanları unutulmaz anılarla anıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.