h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimlik Görevi Devralma Töreni

ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimlik Görevi Devralma Töreni

Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde Başhekimlik devir teslim töreni yapıldı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, yeni Başhekim Doç. Dr. İbrahim Halil Kafadar'ı tebrik etti. Prof. Dr. Kemaloğlu, dekanlık ve başhekimlik arasındaki uyumun hastane hizmet kalitesi için önemli olduğunu belirtti. Önceki Başhekim Prof. Dr. Fatih Horozoğlu da görev süreci boyunca yapılan çalışmalardan mutlu olduğunu ifade etti. Göreve atanan Doç. Dr. İbrahim Halil Kafadar da Prof. Dr. Horozoğlu'na teşekkür etti.

Erciyes Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde yeni bir başhekimlik devir teslim töreni düzenlendi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, Başhekimlik görevine atanan Doç. Dr. İbrahim Halil Kafadar’a başarılar diledi. Törende, önceki dönem Başhekimi Prof. Dr. Fatih Horozoğlu da bulunuyordu.

Törende konuşan Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, ERÜ hastanelerinde hizmet kalitesini artırmak için dekanlık ve başhekimlik arasındaki uyumlu çalışmanın önemini vurguladı. Kendisiyle birlikte Başhekimlik döneminde çok iyi işlere imza attıklarını ve eğitim kalitesini artırmak, hastaların hizmetini iyileştirmek ve fiziksel koşulları iyileştirmek için büyük çaba sarfettiklerini belirtti. Prof. Dr. Kemaloğlu, Prof. Dr. Fatih Horozoğlu’na bu süreçteki desteği için teşekkür etti ve akademik hayatında başarılar diledi.

Prof. Dr. Fatih Horozoğlu da görev süreci boyunca yaptıkları çalışmalardan mutlu olduğunu ifade etti ve Dekan ve Rektör’e destekleri için teşekkür etti. Yeni Başhekim Doç. Dr. İbrahim Halil Kafadar’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Başhekimlik görevine yeni atanan Doç. Dr. İbrahim Halil Kafadar da Prof. Dr. Horozoğlu’na yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Törenin ardından Prof. Dr. Fatih Horozoğlu’na plaket takdim eden Doç. Dr. İbrahim Halil Kafadar’a Dekan Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu da çiçek verdi.

Siyasilerden şehit askerlere yönelik taziye mesajları yürekleri dağladı

Sıradaki haber:

Siyasilerden şehit askerlere yönelik taziye mesajları yürekleri dağladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.