h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Esenler Belediyesi, gençlere yönelik olan ‘Genç Kart’ projesini duyurdu.

Esenler Belediyesi, gençlere yönelik olan ‘Genç Kart’ projesini duyurdu.

Esenler Belediyesi'nin başlattığı "Genç Kart" uygulaması, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu'nun katıldığı bir programda tanıtıldı. Gençlerin faydalanabileceği avantajlar sunan ve puan kazanma imkanı tanıyan Genç Kart, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerde ve sosyal projelerde kullanılabilecek. Programa vatandaşların da ilgi gösterdiği belirtildi. Bakan Eminoğlu, gençlerin yetişmesi ve Türkiye'ye hizmet etmesi için Genç Kart'ın önemini vurguladı. Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya ise Genç Kart'ın rağbet göreceğini ifade etti.

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 8 ay önce başlattığı “Genç Kart” uygulaması, gençlerin katılımıyla düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu, programda yaptığı konuşmada, “İnşallah Esenler’de yetişen gençlerimiz Türkiye’ye ve insanlığa en güçlü şekilde hizmet edecek. Genç Kart sayesinde gençlerimizin işin içinde olması için çalışıyoruz” dedi.
Esenler Belediyesi tarafından 8 ay önce başlatılan ve 30 bin indirme sayısına ulaşarak aktif bir şekilde büyümeye devam eden Genç Kart’ın tanıtım programı, Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Programa Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, TÜGVA Esenler İlçe Temsilcisi Şeref Yumurtacı ve birçok Esenlerli genç katıldı. 14-29 yaş arasındaki gençlere ek avantajlar sunan Genç Kart, 30 yaş ve üzeri katılımcılara yüzde 50 oranında puan kazandırıyor ve Esenler Belediyesi’nin düzenlediği çeşitli etkinliklere, spor faaliyetlerine ve sosyal projelere puan kazandırıyor. Genç Kart’ın tanıtım programı büyük ilgi gördü.
Konuşmasında Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Enes Eminoğlu, “Bugün gençlerimizle bir araya geldik. Spor merkezleri, millet bahçesi gibi yerler gençlerimizin hizmetine sunulan büyük imkanlar. Esenler’de sunulan kültürel sosyal faaliyetler, gençlik merkezleri ve şu anda bulunduğumuz mekanlar gibi yerlerden tam anlamıyla faydalanın. Her alanda yetişmiş gençlerimiz var. Esenler’de yetişen gençlerimiz Türkiye’ye ve insanlığa en güçlü şekilde hizmet edecekler. Genç Kart sayesinde gençlerimizin işin içinde olması için çalışılıyor. Esenler’deki tüm gençler bu imkanlardan faydalanacak” şeklinde konuştu.
Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya ise, “Biz Esenler Belediyesi olarak gençlere katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Gençlik Spor Müdürlüğü, Kadın Aile Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğümüz aracılığıyla gençlerin eğitim ve gelişimlerine katkı sunuyoruz. Gençlere katıldıkları etkinliklerden puan vermek istedik. Bu puanlar biriktikçe ekstra hediyeler vermeyi düşündük ve Genç Kart’ı oluşturduk. Şimdiye kadar yoğun bir ilgi gördük. Bu ilginin Türkiye genelinde de yayılacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Esenler Belediyesi, gençlere yönelik olarak hazırladığı yeni projeyi duyurdu

Sıradaki haber:

Esenler Belediyesi, gençlere yönelik olarak hazırladığı yeni projeyi duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.