h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Esenler ilçesindeki Zeka Oyunları Şampiyonası’nda çeyrek final aşaması nefes kesiyor!

Esenler ilçesindeki Zeka Oyunları Şampiyonası’nda çeyrek final aşaması nefes kesiyor!

Esenler Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Zeka Oyunları Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı yaşanıyor. İlçe genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerin katıldığı yarışmada 210 maç gerçekleştirildi. Müsabakaların çeyrek finali 7 Şubat'ta yapılacak. Öğretmenler ve öğrenciler, yarışmalara ilgi göstererek hem hızlı düşünme becerilerini geliştiriyor hem de keyifli vakit geçiriyor. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerin hayatına dokunduğunu düşünen koordinatör öğretmen, ilgili kurumlara teşekkür etti.

Çeyrek Final Heyecanı Esenler’de Yaşanıyor

Esenler Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Zeka Oyunları Şampiyonası’nda çeyrek final aşamasına geçildi. Toplamda 210 maçın yapıldığı bu müsabakalarda çeyrek final karşılaşmaları ise 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek.

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Zeka Oyunları Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanı yaşanıyor. İlçe sınırları içindeki tüm ilkokul, ortaokul ve liselere açık olan bu yarışma, kasım ayında başladı. Gerçekleşen müsabakalarda dört ayrı grupta ve beş farklı oyunda yarışmacılar ter döktü. Bu yarışmalar, hem pratik zekayı geliştirme fırsatı sağladı hem de eğlenceli bir vakit geçirme imkanı sundu.

Üç aylık sürecin sonunda toplamda 210 müsabakanın yer aldığı bu yarışmada gruplarında ilk 2’ye giren takımlar çeyrek finale yükselmeye hak kazandı. Çeyrek final karşılaşmaları ise 7 Şubat Çarşamba günü İTO 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılacak. Yarı final ve final karşılaşmaları ise 19 Şubat Pazartesi günü Dr. Mehmet Öcalan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek.

Yarışmanın koordinatör öğretmenlerinden Muhammed Aral, Aksoy Kız İmam Hatip Lisesi’ndeki heyecanı aktarırken, “Bu yıl öğrencilerimiz daha istekli bir şekilde yarışmalara katılıyor. Bu aktivite sayesinde hem hızlı düşünmeyi öğreniyorlar hem de eğlenerek zaman geçiriyorlar. Geçmiş yıllara göre okulumuzda zeka oyunlarına katılım isteği arttı. Esenler genelinde ciddi bir gelenek haline gelen bu sürecin tüm katılımcı öğrencilerin hayatına dokunduğuna inanıyor ve emeği geçen tüm ilgili kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Havalimanı’nda Ara Tatil Nedeniyle Yoğunluk Yaşanıyor

Sıradaki haber:

İstanbul Havalimanı’nda Ara Tatil Nedeniyle Yoğunluk Yaşanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.