h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Esenyurt’ta Yeni Bir Kampüs Lisesi Yapılıyor

Esenyurt’ta Yeni Bir Kampüs Lisesi Yapılıyor

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Kampüs Lise" projesinde inceleme yaptı. Proje sayesinde Esenyurt'ta eğitim sorunu çözülecek ve öğrenciler daha nitelikli eğitim alma imkanı bulacak. Projenin önümüzdeki yıl tamamlanması planlanıyor. Ayrıca projede spor salonu, halı saha, yurt ve yemekhane gibi tesisler de yer alacak. Başkan Bozkurt, proje sayesinde kentlere göç eden gençlerin birbirleriyle kaynaşacağını belirtti. Bu proje Esenyurt'un ve Türkiye'nin gurur projesi niteliğinde.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Kampüs Lise” projesi hakkında incelemelerde bulundu. Proje kapsamında 1 Anadolu lisesi, 1 fen lisesi, 1 imam hatip lisesi, 1 meslek lisesi ve 1 spor lisesi aynı kampüste bir araya getirilecek. Bozkurt, bu projenin Esenyurt’un eğitim sorununa çözüm olacağını belirtti. Aynı zamanda, derslik başına düşen öğrenci sayısının azaltılmasıyla gençlerin daha nitelikli eğitim alma imkanı bulacağını vurguladı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, proje çalışmalarının bütçe açısından önemli olduğunu belirterek, kısa sürede sonuçlarını alacaklarını ifade etti.

Bozkurt, projenin eğitim sorununa büyük ölçüde çözüm olacağını söyledi ve önümüzdeki yılın sonuna doğru projenin tamamlanacağını bildirdi. Projenin niteliklerinden bahseden Bozkurt, kapalı spor salonunun üzerinde bir halı saha ve 600 kişilik bir tribünün yanı sıra bir yurt binası inşa edileceğini aktardı. Yemekhane ve 5 katlı bir bina da yapılacak. Ayrıca fen lisesinin inşaatının devam ettiği ve imam hatip lisesi ile Anadolu lisesinin de kurulacağı belirtildi. Bozkurt, projenin Esenyurt ve İstanbul dışından gelen öğrencilerin konaklayabileceği bir fırsat olduğunu ekledi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Kampüs Lise” projesinin hem Esenyurt’un hem de Türkiye’nin gurur duyacağı bir projeden olduğunu sözlerine ekledi.

MSB: “Teröristler İçin Her Telaş, Yeni Bir Yok Oluş Olacak!”

Sıradaki haber:

MSB: “Teröristler İçin Her Telaş, Yeni Bir Yok Oluş Olacak!”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.