h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Esenyurt’taki çocuklar, yarıyıl tatilinde spor ve eğlence dolu günler yaşayacak

Esenyurt’taki çocuklar, yarıyıl tatilinde spor ve eğlence dolu günler yaşayacak

Esenyurt Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklar için "Sömestir Şenliği" düzenliyor. Program kapsamında sihirbaz ve kukla gösterileri, çocuk tiyatroları ve sinema gösterimleri gibi etkinlikler yer alacak. Ayrıca, 7-14 yaş arası çocuklar için 28 farklı spor dalında eğitimler verilecek. Bu sayede çocuklar hem eğitimlerini sürdürecek hem de tatillerini keyifli ve verimli geçirebilecekler.

Esenyurt Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklara yönelik özel bir etkinlik olan “Sömestir Şenliği” düzenleyecek. Bu etkinlik kapsamında, belediye tarafından tüm spor tesislerinde toplamda 28 alanda kurs hizmeti sunulacak ve popüler film gösterimleri gerçekleştirilecek.

Esenyurt Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sömestir tatilinde, ilçedeki öğrencilerin tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri için çalışmalarını tamamladı. 20 Ocak ve 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Sömestir Şenliği” programı, sihirbaz ve kukla gösterileri, palyaço, maskot, yüz boyama, çocuk tiyatroları ve sinema gösterimlerini içerecek. Belediyenin kültür merkezlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde, çocuklar birinci dönemin yorgunluğunu atarken keyifli bir zaman geçirme fırsatı bulacaklar.

Ayrıca, belediyenin spor merkezlerinde yaşları 7-14 arasında değişen çocuklara, sömestir tatili boyunca 28 ayrı spor dalında eğitimler verilecektir. Tatil süresince istedikleri branşlarda eğitim alan çocuklar, zamanlarını boş geçirmek yerine ilgi duydukları sporların gelişimine katkı sağlamış olacaklar.

Sandıklı İlçesi’nde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif Okutuldu

Sıradaki haber:

Sandıklı İlçesi’nde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif Okutuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.