h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Esenyurt’taki öğrenciler Çocuk Üniversitesi’ne merakla koştu!

Esenyurt’taki öğrenciler Çocuk Üniversitesi’ne merakla koştu!

Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi'ni ziyaret eden öğrenciler, bilim ve sanat atölyelerinde eğitimler alarak farklı branşları tanıma fırsatı buldu. Drama, zeka oyunları, matematiksel beceri, deney bilim ve robotik kodlama gibi aktivitelerle ilgilenen öğrenciler, bilim ve sanatla dolu keyifli bir gün geçirdi. Çocuklar, Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi'nde farklı alanlarda eğitimler alarak sanat, mimari ve estetik gibi alanlarda gelişimlerini destekleyen etkinlikler gerçekleştirdi.

Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ni ziyaret eden öğrenciler, bilim ve sanat alanlarını tanıma fırsatı buldu. Esenyurt Belediyesi bu üniversiteyi, çocukları bilim ve sanata yönlendirmek amacıyla kurmuştu. Vali Rıdvan Yenişen İlkokulu öğrencileri, üniversite içerisinde bulunan drama, zeka oyunları, matematiksel beceri, deney ve bilim, robotik kodlama gibi atölyelerde etkinlikler düzenleyerek ilgi duydukları alanları keşfettiler.

Öğretmen Muazzez Seval Akkurt, Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nde çocuklara farklı alanlarda eğitimler verdiklerini söyledi. Kendisi sanat, mimari ve estetik dersleri veriyor. Akkurt, çocukların sanatsal ve mimari alanda gelişmelerine yardımcı olmak için ilgi çekici etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi, ziyaretçi öğrencilere bilim ve sanatla dolu bir zaman geçirme imkanı sağlıyor.

Orgeneral Bayraktaroğlu Bolu Komando Tugayı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Orgeneral Bayraktaroğlu Bolu Komando Tugayı’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.