h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • EYBİLDER, Tüm Şehitler İçin ‘Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim’ Okutarak Anma Töreni Düzenledi

EYBİLDER, Tüm Şehitler İçin ‘Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim’ Okutarak Anma Töreni Düzenledi

Eskişehir'de Bilecikliler Derneği tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim etkinliğiyle şehitler için dua edildi. Tepebaşı Şirintepe camisinde gerçekleştirilen etkinlikte törene katılanlar Mevlid-i Şerif okudu, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve şehitler için dua edildi. Dernek başkanı Davut Mülayim, vatanın huzuru ve güvenliği, milletin birliği ve kutsal vatan topraklarının bütünlüğü için şehitlik mertebesine erişen tüm şehitlere Allah'tan rahmet dilediklerini belirtti.

Eskişehir’de yaşayan Bilecikliler Derneği (EYBİLDER), şehitler için Tepebaşı Şirintepe Camisi’nde ‘Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim’ okuttu. Dernek Başkanı Davut Mülayim, etkinliğin öğlen namazından önce gerçekleştirildiğini belirtti. Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve ilahiler seslendirilerek tüm şehitler için dua edildi. Mülayim, vatan ve milletin huzur ve güvenliği, birlik ve beraberlik ile kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine erişen tüm şehitler için Allah’tan rahmet dileyerek, etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Vefat eden hastane çalışanının cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Sıradaki haber:

Vefat eden hastane çalışanının cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.