h Dolar 34,1579 % 0.16
h Euro 38,0413 % 0.16
h Sterlin 45,6217 % 0.19
h Altın (Gr) 2.885,25 %0,37
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Gemlik Belediyesi, Ata Mahallesi’ne yönelik büyük hizmet hamlesini başlatıyor.

Gemlik Belediyesi, Ata Mahallesi’ne yönelik büyük hizmet hamlesini başlatıyor.

Gemlik Belediyesi, Ata Mahallesi'ne çocukları güvenli ve eğlenceli alanlarda vakit geçirmelerini sağlayacak yatırımlar yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 174 No'lu sokakta çocuk oyun parkı ve otopark alanı, 183 No'lu sokakta ise basketbol ve futbol sahaları inşa ederek bölgeye yeni bir soluk getiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, çocukların mutluluğu için çalıştıklarını belirterek Gemlik'e 2023 yılında birçok park ve spor sahası kazandıracaklarını söyledi.

Gemlik Belediyesi, Ata Mahallesi’nde gerçekleştirdiği projelerle çocukları daha güvenli ve keyifli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyor. Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 174 No’lu sokaktaki bin 500 metrekarelik alanda çocuk oyun parkı ve otopark alanı oluştururken, 183 No’lu sokaktaki 600 metrekarelik alanda da basketbol ve futbol sahaları inşa ederek gençlere hizmet vermeye devam ediyor.
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Her şey çocukların mutluluğu için” diyerek, Gemlik’te çocukların güvenli şekilde oyun oynayabileceği ve gençlerin spor yapabileceği alanlar yaratmaya önem verdiklerini vurguladı. Sertaslan, 2023 yılında Gemlik’e birçok park ve spor sahası kazandırdıklarını belirtti ve 2024 yılında da aynı hızda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Başkan Sertaslan, “Çocuk parkları inşa ederken sadece çocuklarımızı değil, ebeveynlerini de düşünüyoruz. Oyun oynarken çocuklarının yanında spor yapabilecekleri ve oturabilecekleri alanları da parklarımızda oluşturuyoruz. Bugün Ata Mahallesi’nde yaklaşık 2 bin 100 metrekarelik alanda inşa ettiğimiz park ve spor sahası bölgeye yeni bir soluk getirecek. Parkımızın yanında bulunan 15 araçlık otopark da bölgedeki park sorununa çözüm sunacak. Ata Mahallesi’ne hayırlı olsun, vatandaşlarımızın keyifle kullanmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Şuhut ilçesinde kan bağışı kampanyası büyük ilgi görüyor

Sıradaki haber:

Şuhut ilçesinde kan bağışı kampanyası büyük ilgi görüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.