h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Gömeç’teki sel felaketinin yıkımları toparlanıyor

Gömeç’teki sel felaketinin yıkımları toparlanıyor

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde kuvvetli yağış sonucu yaşanan su baskınlarından dolayı evler, bahçeler ve sokaklarda temizlik çalışmaları yapılıyor. Fırtına nedeniyle liman ve kıyılarda oluşan kirlilik de temizleniyor. Belediye Başkanı ve başkan yardımcısı yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşların bu tür sıkıntılarla karşılaşmaması için tüm önlemleri alacaklarını belirtti.

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, şiddetli yağışların ardından etkilenen mahallelerde çalışmalar devam ediyor. Kırsal ve merkezi mahallelerde yaşanan su baskınları nedeniyle, mazgal, menfez ve sokak temizlikleri gerçekleştirildi. Liman ve kıyılarda meydana gelen kirliliğin temizlenmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gazi Pişgin, çalışmaları sahada inceledi. Vatandaşların yaşadığı sorunlu bölgeleri ziyaret eden Başkan Himam, “Vatandaşlarımızı asla zor durumda bırakmak istemiyoruz. Bu nedenle ekiplerimiz hızla çalışmalarına devam ediyor. Olumsuz etkilenen bölgelerin temizlenmesi ve bu tür sorunların bir daha yaşanmaması için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Ekiplerimiz her duruma hazırlıklı” şeklinde konuştu.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun: “Cebeci Mahallesi Kapalı Pazarımız hizmet vermeye başladı”

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun: “Cebeci Mahallesi Kapalı Pazarımız hizmet vermeye başladı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.