h Dolar 34,1549 % 0.16
h Euro 37,9285 % 0.16
h Sterlin 45,3820 % -0.32
h Altın (Gr) 2.872,66 %-0,07
h BIST100 9.902,44 %0,02
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Güzel Sanatlar Akademisi öğrencileri, ‘Mavi Renkte Yolculuk’ adlı etkinlik düzenledi

Güzel Sanatlar Akademisi öğrencileri, ‘Mavi Renkte Yolculuk’ adlı etkinlik düzenledi

Küçükçekmece Belediyesi Güzel Sanatlar Akademisi'nin düzenlediği "Maviye Yolculuk" isimli sergi, Sefaköy Galeri Küp'te sanatseverlerle buluştu. Sergide, 8 farklı branşta 34 sanatçının eserleri yer alıyor. Sergi, 11 Şubat'a kadar ziyaret edilebilir.

Küçükçekmece’de Sefaköy Galeri Küp’te “Maviye Yolculuk” adlı bir sergi düzenlendi. Sergide, farklı branşlarda 34 sanatçının 8 farklı eseri yer alıyor.

Küçükçekmece Belediyesi Güzel Sanatlar Akademisi öğrencileri tarafından hazırlanan “Maviye Yolculuk” adlı sergi, Sefaköy Galeri Küp’te sanatseverlerle buluştu. Sergide, 34 sanatçının 8 farklı branşta tasarladığı eserler sergileniyor. Serginin açılışında konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Etkinlik Planlama Şefi İlker Çetinkaya, “Güzel Sanatlar Akademisi, 29 farklı sanat branşı ve 600 öğrenci ile akademik bilgiyi ulaşılabilir hale getirmeye devam ediyor. Bu sergiyi gerçekleştiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Güney Özkılınç’a ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Kemal Çebi’ye teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Sergi, Bilimsel Bitki Resmi, Çini, Kaligrafi, Güzel Sanatlara Hazırlık, Ebru, Minyatür, İnce Kağıt Oymacılığı ve Mozaik gibi farklı branşlarda tasarlanmış eserlerden oluşuyor. Sergi, 11 Şubat tarihine kadar Sefaköy Galeri Küp’te sanatseverlere açık olacak. Ayrıca kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Güzel Sanatlar öğrencileri Aysel Tüzün ve Gülçin Dizdaroğlu’nun “Nasreddin Hoca ve Anemon” adlı eserleri sergide özel bir bölümde yer alıyor.

Sergide eserleri bulunan sanatçılar şunlar: Ahmet Arslan Yılmaz, Aynur Kuş, Aysel Tüzün, Ayşe Voica, Bahriye Martı Güler, Bayram Sarıipek, Eda İsmailoğlu, Emel İlkbahar, Emine Tuğyan, Emine Uzun, Eray Süzen, Filiz Yılmaz, Gülçin Dizdaroğlu, Günseli Devrim, Hannan Cosmina, Hilal Gümüş, Kamuran İşcan, Kübra Karakaya, Mehlika Hilal Kırca, Mehmet Kavlak, Melek Burak, Nazan Canpolat, Nezahat Öztütüncü, Nida Özbenim, Nilgün Töre, Oya Ayşe Uzun, Saliha Beyza Umurca, Selenay Zorlu, Sena Seyhan, Soner Özcan, Sümeyye Bayırsokak, Özlem Şahintekin, Ülkü Alagöz, İsmihan Züleyha Dedeler.

Ankara’da Türkiye-AB İlişkileri ve Avrupa Birliği’nin Geleceği Masaya Yatırıldı

Sıradaki haber:

Ankara’da Türkiye-AB İlişkileri ve Avrupa Birliği’nin Geleceği Masaya Yatırıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.