h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Halk, şehitlerin anısına elleri semaya kaldırdı

Halk, şehitlerin anısına elleri semaya kaldırdı

Afyonkarahisar Mevlevi Camii'nde sabah namazında Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan Mehmetçiklere dua edildi. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen programda Kur'an okunup dualar edildi. Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, tüm şehitlere rahmet, yaralılara acil şifa ve şehit yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunuldu.

Afyonkarahisar Mevlevi Camii’nde Pençe-Kilit Harekatı’nda hayatını kaybeden Mehmetçiklere dualar edildi

Afyonkarahisar Mevlevi Camii sabah namazında, Pençe-Kilit Harekatı sırasında şehit düşen Mehmetçikler için dua etmek amacıyla insanların elleri semaya kalktı. İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun da katıldığı programda, terör örgütlerine karşı yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlarda hayatını kaybeden kahraman Mehmetçikler ve tüm şehitler için Kur’an okundu ve dualar edildi. Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, “Rabbimizden tüm şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, başta şehit yakınlarımız olmak üzere aziz milletimize baş sağlığı dileriz” denildi.

Koçarlı Belediyesi, Sıcak Çorba İkramıyla Vatandaşları Hem Besliyor Hem Isıtıyor

Sıradaki haber:

Koçarlı Belediyesi, Sıcak Çorba İkramıyla Vatandaşları Hem Besliyor Hem Isıtıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.