h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Harşit Çayı’na düşen yavru kedinin kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu

Harşit Çayı’na düşen yavru kedinin kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu

Gümüşhane'de Harşit Çayı'na düşen yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Muhtar Emir Osman Yılmaz, çay kenarında mahsur kalan kediyi fark ederek yardım çağrısında bulundu. İtfaiye ekipleri, merdiven kullanarak kedinin suyun içinden çıkmasını sağladı. Kediyi donmak üzereyken bulan muhtar, onu ısıtarak besledikten sonra tekrar sokağa bıraktı. Kurtarma işlemi sırasında çekilen bir selfie ise olayın anısını kaydetti.

Gümüşhane’de Harşit Çayı’na düşen bir yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olayın ardından ekipler, kedinin kurtarılmasının yanı sıra bir de selfie çektirdi.
Gümüşhane’nin Oltanbey Mahallesi’nde bulunan muhtar Emir Osman Yılmaz, Harşit Çayı’ndan gelen sesler üzerine çayı kontrol ettiğinde, bir yavru kedinin suyun içinde mahsur kaldığını fark etti. Yılmaz, donma tehlikesiyle karşı karşıya olan kedinin kurtarılması için itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen ekipler, merdiven kullanarak Harşit Çayı’na indi ve yavru kediyi kurtardı. Muhtar Yılmaz, üşüyen kediye bir süre otomobiliyle gezdirerek ısınmasını sağladı ve ardından besleyerek sokağa geri bıraktı. Kurtarma operasyonundan geriye, yavru kediyle itfaiye ekiplerinin çektirdiği selfie kaldı.

Kayseri’nin geleceğini belirleyecek projeler için Başkan Çolakbayrakdar saha çalışmalarına başladı

Sıradaki haber:

Kayseri’nin geleceğini belirleyecek projeler için Başkan Çolakbayrakdar saha çalışmalarına başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.