h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Helikopterle enerji bakımlarının ardı kesilmiyor

Helikopterle enerji bakımlarının ardı kesilmiyor

Batman'da TEİAŞ ekipleri, helikopterle arızalara müdahale ederken pas tutmuş direk ve telleri saf suyla temizliyor. Ekipler, kesintisiz enerji sağlamak için gece gündüz çalışarak Batman ve çevresindeki yüksek gerilim hatlarında bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Günde 35 direği temizleyen ekipler, Batman'ı tamamladıktan sonra Diyarbakır'da çalışmalara devam edeceğini belirtti.

TEİAŞ ekipleri, Batman ve çevresinde kesintisiz enerji sağlamak amacıyla gece gündüz çalışmalarını sürdürmektedir. Batman il merkezinden Gerçüş ilçesine kadar olan yüksek gerilim hattında bakım ve onarım çalışmaları başlatılmıştır. Bu çalışmalarda helikopter kullanılarak elektrik akımı kesilmeden müdahaleler gerçekleştirilmektedir. Ekipler, helikopterden tazyikli su kullanarak pas tutmuş elektrik tellerini temizlemektedir. Günde 35 direği temizleyen ekipler, Batman ve çevresini tamamladıktan sonra Diyarbakır ilindeki çalışmalara devam edecektir.

Kar Kuyuları, Geçmişte Buzdolabı Olarak Kullanılan Yerler, Turizme Açılıyor!

Sıradaki haber:

Kar Kuyuları, Geçmişte Buzdolabı Olarak Kullanılan Yerler, Turizme Açılıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.