h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İçişleri Bakanı Güler: “78 hedef vuruldu, 77 terörist etkisiz hale getirildi”

İçişleri Bakanı Güler: “78 hedef vuruldu, 77 terörist etkisiz hale getirildi”

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terör örgütüne yönelik başarılı operasyonlara ilişkin bilgi verdi. Toplamda 78 hedefin imha edildiği ve 77 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Bakan Güler, terörle mücadelenin artan tempoyla devam edeceğini vurgulayarak, teröristlerin kaynağında yok edileceği konusunda kararlılık mesajı verdi. Şehitlere ve gazilere de teşekkür eden Bakan Güler, başarıların silah arkadaşlarına ait olduğunu ifade etti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele operasyonları hakkında bilgi verdi. Bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve teröristlerin bulunduğu mağaralar, sığınaklar, barınaklar ve petrol tesislerinden oluşan toplam 78 hedef imha edildi. Ayrıca 77 terörist etkisiz hale getirildi. Bakan Güler, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki son durumu da açıkladı. 9 askerimizin şehit olduğunu belirtti ve saldırılara anında karşılık verildiğini ifade etti. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde düzenlenen hava harekâtlarıyla birlikte terör örgütünün kullandığı mağaralar, sığınaklar, barınaklar ve petrol tesislerinden oluşan toplam 78 hedef vuruldu ve 77 terörist etkisiz hale getirildi. Bakan Güler, terörle mücadelenin artan tempoyla devam edeceğini vurgulayarak, terör örgütlerine karşı baskı ve taarruzi bir yaklaşımla terörün kaynağında yok edileceğini söyledi.

Türkiye’li Yazar Hanri Benazus, İzmir’de Vefat Etti

Sıradaki haber:

Türkiye’li Yazar Hanri Benazus, İzmir’de Vefat Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.