h Dolar 34,0953 % 0.18
h Euro 38,0923 % 0.18
h Sterlin 45,3536 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,59 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

İş Dünyası, Lise Öğrencileriyle Buluştu

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Bozüyük'te anadolu ve fen liselerinde eğitim gören öğrencilere yönelik bir programda konuşma yaptı. Kesikbaş, gençlere kendilerini keşfetmeleri çağrısında bulunarak, iyi insan olmanın önemini vurguladı ve girişimcilik konusunda bilgi verdi. Programa katılan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yusuf Melih Turan da kendi girişimcilik deneyimlerini paylaştı ve gençlerin bakış açılarının önemli olduğunu söyledi. Program sonunda öğrencilerin katılımcılara sorular sorduğu belirtildi.

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, anadolu ve fen liselerinde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek girişimcilik üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Bozüyük’te düzenlenen “100. Yılda Girişimcilik Söyleşileri” programına katılan Kesikbaş, öğrencilere “Kendinizi mutlaka keşfedin” çağrısı yaptı. Programda genç girişimcilere iş dünyası hakkında bilgiler verilirken, Kesikbaş gençlerin hayallerinin peşinden koşmaları gerektiğini vurguladı. Kendi girişimcilik tecrübesini anlatan TOBB Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yusuf Melih Turan ise interaktif bir ortamın önemine değindi. Etkinlikte katılımcılar tarafından konuşmacılara sorular da yöneltilirken, gençlerin bakış açısı önem kazandı. Kesikbaş ve Turan, gençlere kariyer seçimlerinde iyi karar vermelerini ve kendilerini keşfetmelerini önerdiler.

Gençlerin İsteği Üzerine Başkan Palancıoğlu Eyleme Geçti

Sıradaki haber:

Gençlerin İsteği Üzerine Başkan Palancıoğlu Eyleme Geçti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.