h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İstanbul Havalimanı, Yarıyıl Tatili Nedeniyle İnsan Akınına Uğruyor

İstanbul Havalimanı, Yarıyıl Tatili Nedeniyle İnsan Akınına Uğruyor

İstanbul Havalimanı'nda, ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle öğretmenler, iki haftalık yarıyıl tatilinin başlamasıyla yoğunluk yaşadı. Tatili şehir dışında geçirmek isteyenlerin akınına uğrayan havalimanında, yolcular check-in ve bagaj işlemlerini tamamladı. Öğretmenler, öğrencilerine tatilde çalışıp eğlenmelerini önerdi. Yarıyıl tatilini memleketinde annesiyle geçirecek bir öğrenci ise havuza gireceğini söyledi.

İstanbul Havalimanı’nda Yarıyıl Tatili Nedeniyle Yoğunluk Yaşanıyor

İstanbul’da ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrenciler ile bu okullarda görev yapan öğretmenler için iki haftalık yarıyıl tatili başladı. Tatili fırsat bilen birçok kişi, şehir dışında geçirmek üzere İstanbul Havalimanı’na akın etti. Terminal girişlerindeki kontrol noktalarından geçen yolcular, iç ve dış hat terminallerinde check-in ve bagaj işlemlerini tamamladı. Özellikle çocuklar, İstanbul Havalimanı’ndaki oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

İstanbul’da görevli Matematik Öğretmeni Muhammet Özdemir, yarıyıl tatilini memleketinde annesiyle birlikte geçireceğini belirtirken öğrencilerine de seslendi. Özdemir, “Öğrencilerim hem tatilin tadını çıkarsın hem de çalışmalarını ihmal etmesinler. İlk dönem başarılı geçti, şimdi ikinci dönemde daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Mardinli dördüncü sınıf öğrencisi Hevidar Güleç ise ailesiyle birlikte yarıyıl tatilini Mardin’de geçireceğini ifade etti. Güleç, “Tatilde havuza gireceğim, bu vesileyle tüm arkadaşlarıma iyi tatiller diliyorum” dedi.

Yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı’nda yaşanan yoğunluğun, tatilin bitmesiyle birlikte normale döneceği belirtiliyor.

Yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı’nda büyük yoğunluk yaşandı

Sıradaki haber:

Yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı’nda büyük yoğunluk yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.