h Dolar 34,0829 % -0.05
h Euro 38,1152 % -0.05
h Sterlin 45,5365 % -0.16
h Altın (Gr) 2.881,61 %0,24
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Jandarma ekipleri, sürücülere özel eğitim vermeye başladı

Jandarma ekipleri, sürücülere özel eğitim vermeye başladı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Kuşadası'nda motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine uygulamalı eğitim verdi. Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirilen "Kaskımla Güvendeyim Projesi" kapsamındaki etkinlikte, bisiklet binme kuralları, motosiklet ve skuter sürücülerinin kask kullanımının önemi, görünürlük ve yaya güvenliği gibi konular aktarıldı. 68 sürücüye trafik eğitimi verilirken broşürler de dağıtıldı.

Kuşadası’nda Motorlu ve Elektrikli Bisiklet Sürücülere Eğitim Düzenlendi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kuşadası ilçesinde motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine yönelik uygulamalı eğitim düzenledi. Kirazlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, “Kaskımla Güvendeyim Projesi” kapsamında bisiklet binme kuralları, motosiklet ve skuter gibi araçlarda kask kullanımının önemi, trafikte görünürlük ve yaya geçitlerinde hareket tarzı gibi konularda sürücülere eğitim verildi. Toplamda 68 sürücüye trafik eğitimi verilirken, ilgili konular hakkında broşürler de dağıtıldı.

Başkan Büyükkılıç: “KAYBİS ile Kayserililer yeni rekorunu kırdı”

Sıradaki haber:

Başkan Büyükkılıç: “KAYBİS ile Kayserililer yeni rekorunu kırdı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.