h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Japonya’da Gökyüzünde Yanan Top Şeklinde Gök Taşı Görüldü!

Japonya’da Gökyüzünde Yanan Top Şeklinde Gök Taşı Görüldü!

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun Kanto bölgesinde ateş topu şeklinde bir gök taşı görüldü. Bu olay, sürücülerin ve evlerin güvenlik kameralarına yansıdı ve sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Uzmanlar gök taşını görenleri şanslı olarak nitelendirirken, ne zaman ve nerede görüleceğini önceden bilmek imkansız olduğunu belirtti.

Japonya’nın başkenti Tokyo’nun Kanto bölgesinde, ateş topu şeklinde bir gök taşı görüldü. Bu doğal olay, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yerel saatle 06.55’te ortaya çıkan ve sanki bir ateş topu gibi parlayan gök taşı, seyir halindeki araçların kameraları ile evlerin ve iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Birçok kişi tarafından paylaşılan bu görüntüler, olayın nerede ve ne zaman gözlemleneceğinin bilinemeyeceğini belirten uzmanlar tarafından dikkat çekici bulundu. Gök taşını görenlerin ise şanslı olduğu düşünülüyor.

Şehit ve gazi ailelerine özel bir kahvaltı etkinliği düzenlendi

Sıradaki haber:

Şehit ve gazi ailelerine özel bir kahvaltı etkinliği düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.