h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a

Kahramanmaraş’ta iki kahraman şehit verdik

Pençe Kilit bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucunda Kahramanmaraş'a 2 asker şehit düştü. Şehitlerden biri Dulkadiroğlu İlçesi'nde, diğeri ise Göksun İlçesi'nde yaşayan Piyade Sözleşmeli Erlerden oluşuyordu. Her iki şehidin baba ocakları Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehitlerin bekar oldukları belirtildi. Bu saldırıda toplamda 6 asker şehit oldu.

Kahramanmaraş Pençe Kilit bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen taciz ve sızma girişimi sonucunda 2 Kahramanmaraşlı asker şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütünün saldırısı sonucunda toplamda 6 askerin şehit olduğunu açıkladı. Şehit olan 6 askerden 2’sinin Kahramanmaraşlı olduğu belirtildi. Acı haber, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi Şerefoğlu Mahallesi’ndeki şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in babasına askeri yetkililer tarafından iletilmiştir.

Diğer şehit haberiyse Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi Hacıkodal Mahallesi’nde yaşanan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in babasına ulaştırıldı. İki şehidin baba ocakları acı haber sonrasında Türk bayraklarıyla donatıldı.

Kahramanmaraşlı iki şehidin bekar olduğu öğrenildi.

Germencik’deki Deve Güreşi Festivali, iptal edildi

Sıradaki haber:

Germencik’deki Deve Güreşi Festivali, iptal edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.