h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kahramanmaraş’ta led ekranlarda “Şehitler Yaşar, Vatan Bölünmez” yazısı yürekleri dağladı

Kahramanmaraş’ta led ekranlarda “Şehitler Yaşar, Vatan Bölünmez” yazısı yürekleri dağladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, terör saldırısı sonucu şehit olan askerler için "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" mesajını kentteki panolarda ve led ekranlarda yayınladı. 9 askerin şehit olduğu çatışma sonucunda Kahramanmaraş'a da 2 şehit ateşi düşmüştü. Belediye, kentin bilgilendirme panoları ve led ekranları aracılığıyla bu acı haberi duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda şehit olan askerlerimiz için kentimizdeki led ekranlar ve panolarda “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” mesajını yayınladı.

Dün, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çatışmaya giren 9 askerimiz maalesef şehit olmuştu. Bu acı haber Kahramanmaraş’a da 2 şehit verdi. Bunun üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bilgilendirme panolarında ve led ekranlarda “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” mesajını kamuoyuyla paylaştı.

Türkiye ve Danimarka arasındaki ticari ilişkiler bu toplantıda ele alındı

Sıradaki haber:

Türkiye ve Danimarka arasındaki ticari ilişkiler bu toplantıda ele alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.