h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kahramanmaraş’tan gelen şehit Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir için veda töreni düzenleniyor

Kahramanmaraş’tan gelen şehit Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir için veda töreni düzenleniyor

Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanıyor. Teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Özdemir için Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Şerefoğlu Mahallesi mezarlığında cenaze töreni düzenleniyor.

Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Pençe-Kilit Harekatı sırasında yaşanan çatışmada şehit düştü. Memleketi Kahramanmaraş’ta düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanan şehit Özdemir için dualar edildi. Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada hayatını kaybeden Müslüm Özdemir için Dulkadiroğlu ilçesi Şerefoğlu Mahallesi mezarlığında cenaze töreni gerçekleştirildi. Türk milleti, şehit Özdemir’in vatan mücadelesindeki fedakarlığını ve kahramanlığını minnetle anıyor.

Tekirdağ’da şehitler ve Gazze için yürüyüş gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Tekirdağ’da şehitler ve Gazze için yürüyüş gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.