h Dolar 34,0953 % 0.18
h Euro 38,0923 % 0.18
h Sterlin 45,3536 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,59 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kapatılan pavyonlar hakkında Kütahya Valisi Işın’dan açıklama geldi

Kapatılan pavyonlar hakkında Kütahya Valisi Işın’dan açıklama geldi

Kütahya Valisi Musa Işın, şehirdeki 10 pavyonun süresiz kapatılmasıyla ilgili olarak, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet tarafından açılan bu bataklığın kurutulması gerekiyordu" dedi. Işın, pavyonlardaki asayiş ve uyuşturucu olaylarına dikkat çekerek, suçların her türlüsünün bu yerlerde olduğunu belirtti. Vali Işın, pavyonlarda çalışan insanların rehabilitasyonu konusunda zorluklar yaşansa da topluma kazandırmak için çalışmaların devam edeceğini söyledi. Kütahya Valiliği daha önce aldığı kararla 10 pavyonun kapatılmasına karar vermişti.

Kütahya Valisi Musa Işın, “Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı” diyerek şehirdeki 10 pavyonun belirsiz süreyle kapatılmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Vali Işın, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya gelerek şehirdeki asayiş ve narkotik olaylarının artması nedeniyle pavyonların süresiz olarak kapatıldığını açıkladı. Vali Işın, pavyonlarda adam öldürme, gasp, uyuşturucu ticareti ve kadın ticareti gibi birçok suçun işlendiğini belirterek, bu durumun Kütahya için bir utanç vesikası olduğunu ifade etti. Vali Işın, “Bataklık açıldığı sürece uyuşturucu mücadelesi de anlamsız olur. Öncelikle burayı kapatmak gerekiyor. Ben burada valilik görevimi yerine getireceğim ve mücadelemi sürdüreceğim” dedi. Vali, pavyonlardaki insanların rehabilite edilmesinde zorluklar yaşanabileceğini ancak toplum kazandırma çabalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi. Kütahya’da bir süre önce alınan karar doğrultusunda 10 pavyon belirsiz süreyle kapatılmıştı.

Siirt’te halk terörü kınadı ve lanetledi: İşte yaşananlar!

Sıradaki haber:

Siirt’te halk terörü kınadı ve lanetledi: İşte yaşananlar!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.