h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Karabiga’da Zabıta Takımı Tarafından Gıda ve Temizlik Denetimi Gerçekleştirildi

Karabiga’da Zabıta Takımı Tarafından Gıda ve Temizlik Denetimi Gerçekleştirildi

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, Zabıta ekipleri, bakkal ve marketlerde denetim gerçekleştirdi. Denetlemelerde gıda ürünlerinin saklanması, depolanması, son kullanma tarihleri ve temizlik gibi konular incelendi. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, halkın sağlığını korumak adına düzenlenen denetimlerin sürekli olarak yapılacağını belirtti. Denetimlerle tüketicilerin güvenilir ve sağlıklı gıda teminine olanak sağlanırken, işletmelerin de belirlenen standartlara uyması hedefleniyor.

Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, yerel zabıta ekipleri, vatandaşların sağlığını ve rahatını korumak amacıyla bakkal ve marketlerde denetim yapmıştır. Yapılan denetimlerde gıda ürünlerinin saklanması, depolanması, son kullanma tarihleri ve genel temizlik gibi konular titizlikle incelenmiştir.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, belde sakinlerinin güvenliği ve sağlığı için düzenlenen denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini belirtmiştir. Zabıta ekipleri, belde genelindeki bakkal ve marketlerde periyodik denetimler yaparak halkın sağlığına yönelik riskleri minimize etmeyi hedeflemektedir.

Denetimler kapsamında, gıda ürünlerinin raf düzeni, temizlik standartları, depolama koşulları ve son kullanma tarihlerine uygunluğu detaylı bir şekilde incelenmektedir. Bu denetimlerle tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir gıdalara ulaşması sağlanırken, işletmelerin de belirlenen standartlara uyması amaçlanmaktadır.

Belde sakinleri, Karabiga Belediyesi Zabıta ekiplerine teşekkür ederek, sağlıklı ve güvenilir gıda temini konusundaki hassasiyetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirmektedir. Karabiga Belediyesi tarafından benzer denetim faaliyetlerinin sık sık gerçekleştirilerek, halkın sağlığı ve huzuru korunmaya devam edileceği bildirilmiştir.

Ülkü Ocakları’nın İl Başkanı Yağmur, teşkilat ve aile üyeleriyle bir araya geldi

Sıradaki haber:

Ülkü Ocakları’nın İl Başkanı Yağmur, teşkilat ve aile üyeleriyle bir araya geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.